Small Group Trainingen

Small Group Trainingen

Persoonlijke aandacht staat bij alle trainingen voorop. De groepjes zijn klein, zodat de communicatie ook open en toegankelijk blijft en iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Binnen de lessen wordt er afgewisseld in kracht- en conditieoefeningen, intervaltrainingen of circuittrainingen.


Als je net begint met sporten, is het wel goed om even van te voren het een en ander door te praten, blessures of klachten door te geven etc. Dan ben ik op de hoogte en kunnen we wellicht kijken naar alternatieven.


Iedereen kan trainen op eigen tempo en niveau, zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn en er niet gewerkt wordt met niveauverschillen.


Fit&Strong


Full body workout met een combinatie van circuit, conditie- en kracht. Elke les is afwisselend en er wordt gevarieerd in oefeningen en combinaties met of zonder gewichten, kettlebells, barbells of lichaamsgewicht oefeningen.


SportiefShape


Full body workout, soms in combinatie met aerobics oefeningen (geen moeilijke choreografien). We doen diverse spierversterkende oefeningen soms met gebruik van steps, elastieken, zachte ballen, pilatesringen en gewichtjes.


Bootcamp


Een outdoor bootcamp les, welke gehouden wordt op de buitenplaats achter de sportstudio of we verzamelen voor de sportstudio en gaan dan door de buurt. Wat meer conditie oefeningen, rennen tussendoor (geen lange afstanden) en diverse spierversterkende oefeningen. We maken gebruik van de omgeving, zoals hekken, bruggen, bankjes en nemen soms sportattributen mee, zoals een battlerope of gewichten. Bij slecht weer kunnen we indoor trainen. Als we achter de sportstudio sporten, is het meestal in circuitvorm, met gebruik van veel materialen.


BoxFit


Boksen met bokshandschoenen aan en tegen elkaars handschoenen, afgewisseld met de bokszak, stootkussen of pads. Het boksen wordt afgewisseld met kracht en conditie stoten, soms met spierversterkende lichaamsgewicht oefeningen en buikspieroefeningen. Deze les wordt tijdens Corona niet gegeven. 


SportiefPilates


Een rustige les qua tempo, gericht op diverse spierversterkende lichaamsgewicht oefeningen, waarbij core training centraal staat, maar ook zeker gericht op stretching van het gehele lichaam. Soms met gebruik van pilatesringen of ballenl


Box&Shape


Beweeglijke les met boksbewegingen, luchtboksen (soms met gebruik van lichte gewichtjes), pilates oefeningen (voor balans en leningheid) en benen, billen, buikspieroefeningen.


FlowYoga


Rustige flow oefeningen, afwisselende spierspanning en spierontspanning. Kom in de flow, waarbij je adem en beweging met elkaar verbindt, zodat je hoofd zich leeg kan maken.


YinYoga


Yin yoga is een hele rustige en zachte vorm van yoga. Houdingen worden langer aangehouden waardoor het bindweefsel in het lichaam wordt gestimuleerd en je spieren kunnen ontspannen. Het brengt je energie in balans, en stimuleert daardoor je zelfhelend vermogen. Yin yoga helpt je aandacht naar binnen te brengen, het kalmeert je zenuwstelsel, het maakt je lichaam sterker en tegelijkertijd zorgt het voor ontspanning. Je gaat je grenzen verkennen en je leert om met zachtheid en respect met jezelf om te gaan.

Een yin yoga les geeft ons de rust die we hard nodig hebben in ons vaak zo drukke leven! Ook mensen met blessures kunnen veel baat hebben bij Yin yoga.


R2M Shaping


Ruby geeft haar eigen type shape les, een 6-weeks programma. Een lekkere en swingende aerobics/dans warming-up en daarna een full-body workout met gebruik van bijv elastieken en gewichten.


DanceMix en Zumba


Heerlijk swingende dansworkouts. Binnen de DanceMix komen verschillende dansstylen aanbod, maar je zweet swingend het uur uit! Binnen de Zumba heb je de Zumba-style en nummers, gezellig, swingend en je traint je hele lichaam.
Alle lessen zijn gericht op dames en heren die spier-/ kracht-/ of conditiegericht en/of opbouwend willen trainen, hun kracht of conditie willen verbeteren of behouden, of gewoon lekker willen sporten.


Iedereen kan meedoen op eigen tempo en niveau. Waar nodig kijk ik mee met opties voor oefeningen, zodat je altijd lekker sportief mee kan blijven doen.


Wil je meedoen? Een proefles is altijd gratis.
 


Sportieve pica's: