F.I.T. Programma's

Cindy van Oostenbrugge,

          sportinstructrice- en coach

               Small-group Training

                           &

                Personal Training

F.I.T. Programma's:

LET’S GET F.I.T.!


F.I.T. staat voor: Foundation, Inspiration, Transformation. Deze programma's zijn speciaal ontworpen om deelnemers hiervan te ondersteunen in een gezonde levensstijl, ongeacht sportniveau. Het geeft de kans om jouw normale gezondheid te stimuleren en te motiveren in het aanpassen van bepaalde gewoontes in voeding en levensstijl.


Je herkent het vast wel: je begint vol goede moed met (vaker) sporten, meer bewegen en gezonder eten, maar na een tijdje val je toch terug in oude gewoontes. Wat de redenen ook zijn; het is frustrerend. Het volhouden van een gezondere levensstijl lijkt niet eenvoudig. Maar dat kan het wel zijn! Wat je nodig hebt is een bepaald doel, motivatie, houvast, een duidelijk programma en informatie en de juiste begeleiding. Dat alles bieden de F.I.T. Programma's!


De F.I.T. Programma's zijn complete gewichtsbeheersingsprogramma die jou op weg helpen naar een slanker en fitter lichaam, een goed en gezond eetpatroon en vitaler leven. Tevens helpen de programma's jou om een gezonde levensstijl vol te houden, ook wanneer jouw streefgewicht is bereikt.
De hoogwaardige Aloe Vera Drank is de basis binnen de F.I.T. Programma's. Aloe Vera heeft de volgende werkingen bij inwendig gebruik:


*Een gezonde spijsvertering, Aloë Vera draagt bij aan de werking van je darmfunctie.

*Balans in het maag & darmstelsel, waardoor je immuunsysteem wordt versterkt.

*Mooiere huid, Pure Aloë Vera Gel bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die je basiscellen voeden, waardoor je huid gezonder blijft. Je lichaam kan deze vitale functies efficiënter uitvoeren en je huid gaat er veel beter uitzien.

*Stimuleren van celgroei, Aloë Vera kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en bevorderen en daarmee bijdragen aan het herstellend vermogen van je huid.

*Hogere weerstand, met het drinken van de Aloë Vera gel, help je vanuit de darmflora de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen.

*Rijk aan mineralen & vitaminen: Aloë Vera gel bevat meer dan 200 voedingsstoffen (ter vergelijking: verse jus bevat er maar 14). Daarom heeft dit programma zo’n positieve werking op het lichaam, omdat de basis van deze Aloë Vera drank zonder toevoeging van schadelijke stoffen is.

*Het stimuleert het zelfreinigende vermogen van het lichaam. In het maag & darmstelsel bevindt zich een laag met afvalstoffen. Door de cleansende werking van Aloë Vera in deze programma's, worden deze afvalstoffen afgevoerd en hoeft je lichaam hierna minder hard te werken om voedingsstoffen goed op te nemen, hierdoor voel je je veel fitter en energieker en bouw je een goede weerstand op.

 

Wat krijg jij als je een F.I.T. Programma volgt?:<