F.I.T. Programma's

F.I.T. Programma's:

LET’S GET F.I.T.!


F.I.T. staat voor: Foundation, Inspiration, Transformation. Deze programma's zijn speciaal ontworpen om deelnemers hiervan te ondersteunen in een gezonde levensstijl, ongeacht sportniveau. Het geeft de kans om jouw normale gezondheid te stimuleren en te motiveren in het aanpassen van bepaalde gewoontes in voeding en levensstijl.


Je herkent het vast wel: je begint vol goede moed met (vaker) sporten, meer bewegen en gezonder eten, maar na een tijdje val je toch terug in oude gewoontes. Wat de redenen ook zijn; het is frustrerend. Het volhouden van een gezondere levensstijl lijkt niet eenvoudig. Maar dat kan het wel zijn! Wat je nodig hebt is een bepaald doel, motivatie, houvast, een duidelijk programma en informatie en de juiste begeleiding. Dat alles bieden de F.I.T. Programma's!


De F.I.T. Programma's zijn complete gewichtsbeheersingsprogramma die jou op weg helpen naar een slanker en fitter lichaam, een goed en gezond eetpatroon en vitaler leven. Tevens helpen de programma's jou om een gezonde levensstijl vol te houden, ook wanneer jouw streefgewicht is bereikt.
De hoogwaardige Aloe Vera Drank is de basis binnen de F.I.T. Programma's. Aloe Vera heeft de volgende werkingen bij inwendig gebruik:


*Een gezonde spijsvertering, Aloë Vera draagt bij aan de werking van je darmfunctie.

*Balans in het maag & darmstelsel, waardoor je immuunsysteem wordt versterkt.

*Mooiere huid, Pure Aloë Vera Gel bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die je basiscellen voeden, waardoor je huid gezonder blijft. Je lichaam kan deze vitale functies efficiënter uitvoeren en je huid gaat er veel beter uitzien.

*Stimuleren van celgroei, Aloë Vera kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en bevorderen en daarmee bijdragen aan het herstellend vermogen van je huid.

*Hogere weerstand, met het drinken van de Aloë Vera gel, help je vanuit de darmflora de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen.

*Rijk aan mineralen & vitaminen: Aloë Vera gel bevat meer dan 200 voedingsstoffen (ter vergelijking: verse jus bevat er maar 14). Daarom heeft dit programma zo’n positieve werking op het lichaam, omdat de basis van deze Aloë Vera drank zonder toevoeging van schadelijke stoffen is.

*Het stimuleert het zelfreinigende vermogen van het lichaam. In het maag & darmstelsel bevindt zich een laag met afvalstoffen. Door de cleansende werking van Aloë Vera in deze programma's, worden deze afvalstoffen afgevoerd en hoeft je lichaam hierna minder hard te werken om voedingsstoffen goed op te nemen, hierdoor voel je je veel fitter en energieker en bouw je een goede weerstand op.

 

Wat krijg jij als je een F.I.T. Programma volgt?:


*Een complete box met een duidelijk programma boekje, Aloe Vera Drank, hoogwaardige plantaardige eiwitshake en voedingssupplementen

*Je wordt (in overleg) toegevoegd op de Higher Fit Level Pagina op Facebook

*Je ontvangt diverse informatie betreffende jouw F.I.T. Programma

*Je ontvangt een receptenboekje en tips en tricks voor als je klaar ben met jouw F.I.T. Programma

*Je krijgt gratis begeleiding

*Je krijgt 15% korting op een vervolgprogramma en/of aankoop op productenEr zijn 2 F.I.T. Programma's te volgen:


C9


Dit is een 9-daags cleansingprogramma, welke zeer effectieve, goede en fitte resultaten zal geven. Je maakt een vliegende start naar een fittere en slankere versie van jouzelf.


Wil jij:


*Een gezondere levensstijl?

*Een slanker lijf en een fitter gevoel?

*Een kledingmaat minder EN centimeters kwijt op een gezonde manier?

*Een fitter en energieker gevoel?

*Een start voor gewichtsverlies, motivatie of sportieve activiteiten?

*Een kickstart maken voor jouw lichaam?

*Een betere nachtrust?

*Een reset/detox, maar zonder hongergevoel, geen crashdieet, maar met goed en gezond eten, Aloë Vera drank en voedingssupplementen?


Dit programma kost € 120,00. Tevens mag je een cadeautje uitzoeken van ongeveer € 20,00 uit de productenbrochure.


F15


Dit is een goed vervolgprogramma na de C9. Wil je wat meer gewicht kwijt, in het ritme van goed en gezond eten icm de juiste voedingssupplementen blijven en/of je nog energieker voelen? Of je hebt de C9 niet gevolgd, maar zou graag een kickstart in goed en gezond eten icm sporten willen maken? Dan is dit 15-daags programma uitermate geschikt. Je kunt kiezen uit 3 niveaus; BEGINNER,  INTERMEDIATE of  ADVANCED, afhankelijk van jouw sportniveau. Van te voren bespreken we even welk progamma het meest geschikt is.Dit programma kost € 155,00. Tevens mag je een cadeautje

uitzoeken van ongeveer € 20,00 uit de productenbrochure.
Vital5


Na de 2 F.I.T. Programma's kun je een aanvullend supplementenpakket kopen. Dit pakket bevat 5 Forever sleutelproducten en is ideaal wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt en voor altijd vitaal en op gewicht wilt blijven! Tevens kun je dit vitale supplementenpakket aanschaffen als gezonde aanvulling.


Dit pakket kost tussen de € 250,00 en € 290,00. We kunnen bespreken welk pakket het beste bij jou past.Tevens mag je een cadeautje uitzoeken van ongeveer € 20,00 uit de productenbrochure.
Link naar de productenbrochure: