NIEUWS


ZWANGERSCHAPSMASSAGE EN ONTSPANNINGSMASSAGE;


Nieuw in de sportstudio zijn bovenstaande massages. Zo'n fijne en mooie aanvulling! Sanne gaat deze fijne massages verzorgen. De mooie bovenruimte gaat helemaal gezellig ingericht worden, zodat er heerlijk ontspannende massages daar verzorgd kunnen worden. Even helemaal niks, een heerlijk uurtje lang. Meer informatie volgt gauw op de website. 


KADOBONNEN;


In de sportstudio zijn vanaf nu KadoBonnen verkrijgbaar. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken voor een Massage naar keuze, een Personal Training, een Abonnement, een product van ShampooBars, een bedrag eraan koppelen als korting. Wil je iets samenstellen of heb je vragen, laat het gerust even weten. Een KadoBon pak ik uiteraard gezellig in voor je!!CORERESTORE HerstelProgramma Bevallen Mama


Vanaf 6 weken na de bevalling kun je in principe starten met het nieuwe CoreRestore programma. Dit is een 4-weekse cursus, gericht op diastasecheck, coreconnectie en goed en gericht opbouwend weer sporten. Binnen deze 4 weken mag je ook aan de andere PowerMama lessen of bijv Mama&Ukkie les meedoen. Deze cursus kost 75euro. De PowerMama cursusen zijn erkende interventieprogramma's, waarvoor ik een factuur zou kunnen maken om in te dienen bij de zorgverzekering. Meer info over deze cursus vindt je op het tabblad PowerMamaProgramma.


Er zijn nieuwe datamogelijkheden op bijvoorbeeld maandag 11.30uur, dinsdag 18uur en zaterdag 13.00uur. Je mag je alvast bij interesse opgeven. Een groepje kan spoedig starten bij voldoende animo. Laat het gerust weten als een andere dag of tijdstip uitkomt, dan probeer ik een groepje daarop te starten.


EEN NIEUWE GROEP KAN STARTEN OP/VANAF DINSDAG 29 NOVEMBER VAN 18-19UUR


KERSTWORKOUTS


Op zaterdag 24 december zijn er KerstWorkouts. Wil je meedoen, stuur dan even een berichtje. Om 9uur is er Fit&Strong en om 10.30uur Ouder&Kind Bootcamp.DE SPORTSTUDIO GAAT OVER VAN STRIPPENKAARTEN NAAR ABONNEMENTEN:


Lieve Sporters,

De laatste maanden ben ik bezig geweest met wat ik weer verder met de sportstudio kan doen, maar ook mbt andere zakelijke aspecten. Hier kwam vooral uit dat de Strippenkaarten niet meer kunnen, met name op Inkomstengebied ivm de grote spreiding van betalingen. Na wat berekeningen en vergelijkingen, was het verschil zodanig groot, dat ik heb besloten over te gaan naar Abonnementen ivm de stabielere inkomstenbron.

Het is wellicht even schrikken voor de huidige sporters, maar natuurlijk levert dit voor jullie ook positieve veranderingen op. De TARIEVEN per les worden namelijk GOEDKOPER!!

Rekenvoorbeelden;

10 strippenkaart is 80euro : 10 is 8euro per les

1x per week abonnement is 25euro per maand. Je krijgt 5 sportmomenten per maand

25euro : 5 is 5euro per les. Bij 3x komen per maand wordt de prijs hetzelfde als de strippenkaart van nu.

Gemiddeld doe je 3 maanden met een 10 strippenkaart, je hebt nu 5euro korting per maand tov de strippenkaart

Het is niet zo dat overgebleven lessen doorschuiven naar de volgende maand. Wederom omdat de lessen per keer goedkoper worden.

Onbeperkt abonnement is 35euro per maand.

Als je 2x per week gaat, gebruik je 2x5 = 10 lessen per maand

35euro : 10 = 3,50euro per les

50 strippenkaart is 350euro

1x per week abonnement betaling 1 jaar ineens is 300euro, daar krijg je 1 maand standaard bij.

Een Personal Training abonnement voor 1 op 1 is 200euro/maand. Je krijgt 5 personal trainingen/maand.

200euro : 5 = 40euro per keer.

De Personal Trainingen waren 55euro per keer.

Binnen de Personal Training periodes zit nog steeds ONBEPERKT deelnemen aan de reguliere lessen.

Qua betalingen hou ik het op maandelijkse betalingen of 1 jaarbetaling ineens. 

Er is nog steeds veel flexibiliteit; *een maand opzegtermijn *geen contracten *abonnement kan tijdelijk stopgezet worden, bijv ivm een paar weken vakantie of als dames bevallen zijn etc. Betaling schuift dan door.

De huidige sporters hebben een strippenkaart. Ik ga voor iedereen kijken hoeveel sportmomenten er op het account staan en op welke betaaldatum iemand uitkomt als ik het omreken naar abonnement. Dit geldt niet voor de Silver-strippenkaarten, die hebben al een tijd vooruit betaald.

De aankomende periode heb ik de Zomer/12,5-jarig bestaan ACTIE. Zie Tarievenlijst

Sporters kunnen op het Aanmeld- en Machtigingsformulier van welke ACTIE ze gebruik willen maken, dan reken ik de rest om.

Lees even de Sportieve Algemene Voorwaarden & Huisregels door op de achterzijde van het Aanmeld/- en Machtigingsformulier. Deze staan ook op de website onder het kopje Sportieve Algemene Voorwaarden & Huisregels.

Zijn er vragen, stuur mij gerust een appje of mailtje. Voor of na de lessen is hier niet echt ruimte voor. Ik hoop op jullie begrip mbt de aankomende wijzingen en hoop dat we nog lang en gezellig met elkaar door kunnen sporten!

Liefs Cindy