NIEUWS

DE SPORTSTUDIO GAAT STOPPEN PER SEPTEMBER 2023...Lieve mensen Ik heb nieuws...


Ik weet niet goed waar te beginnen, dus bij het begin is denk ik het meest handig.

Vorig jaar vierde ik met jullie het 12,5-jarig bestaan van de sportstudio, super leuk! Ik kreeg allemaal leuke berichten en felicitaties en natuurlijk "Op naar de volgende 12,5 jaar".... Dat had iets bij mij getriggerd, wilde ik wel op naar die volgende termijn?! Sinds die tijd heb ik dus bij mezelf en in gesprekken met mijn ouders en partner onderzocht wat ik hiermee wilde en hoe.


De conclusie leidt;

Ik ga stoppen met de sportstudio Cindy van Oostenbrugge, sportinstructrice- en coach ....


Ik werk nu 22 jaar als instructrice en personal trainer, werk dus al die tijd de avonden en weekenden.

Ik werk nu 13 jaar voor mezelf, gestart met 1 les, uitgegroeid tot mijn huidige sportstudio. Met mijn lieve instructeurs sinds een paar jaar, die eraan bijdragen dat ik een lesaanbod heb, zoals deze is.

Ik ben 11 jaar met mijn partner Ilja, een ander ritme hebben we nooit gekend.

Ons zoontje wordt in oktober 4, gaat dan naar de kleuterschool en alles wat daarbij komt kijken.


Ik heb mij dus al gauw gerealiseerd dat ik graag andere tijden wil werken, niet meer per se de avonden en in het weekend, meer/anders tijd wil met/voor mijzelf en mijn gezin en familie.

Sinds een paar maanden geleden zijn wat gezondheidsredenen (hoge bloeddruk met bepaalde klachten) ook erbij gekomen, wat een reden was om echt hiervoor te kiezen. Uiteraard hebben deze klachten, mede, met deze omstandigheden te maken, maar het werd mij wel duidelijk dat ik wel een fitte, gezonde mama en partner wil zijn en blijven en dat bepaalde leefstijlkeuzes, zoals het werkritme, anders mogen.


Ik heb veel tijd genomen om dit door te nemen, scenario's bedacht en hoeveel moeite en pijn ik hierin ervaar om dit te delen, moet ik ook melden dat ik er volledig achtersta.


De tijdlijn is nu als volgt;

In juni en de 1e week juli zijn er lessen.

2e week juli is er een aangepast lesrooster ivm vakantie instructeurs en mijzelf.

3e en 4e week juli is de sportstudio gesloten ivm mijn vakantie.

In augustus is er een aangepast lesrooster ivm vakanties instructeurs.

Augustus is de laatste sportmaand.

Zaterdag 26 augustus is er een EindFeestje.

September wordt de locatie leeggehaald en opgeruimd.


Ik heb ook met iemand bekeken of zij de sportstudio kon voortzetten in Leusden, maar dat is helaas niet gelukt.

Ik heb mijn beslissing aan de instructeurs voorgelegd en zij gaan zelf bekijken of ze zelf iets met bepaalde lessen zouden kunnen in een eigen ruimte. Daarover volgt een apart bericht als daar iets over bekend is. Er is dus in principe geen voortzetting of overname van de sportstudio.


Ik wil jullie allemaal heel graag bedanken dat jullie bij mij hebben gesport. Zonder sporters had ik geen sportstudio. Ik heb het altijd oprecht met veel plezier en inspanning gedaan! Heb veel meegemaakt, zelf en met de sporters en met elkaar. Het voelt echt alsof ik jullie hiermee teleurstel, dus echt sorry hiervoor, maar wil graag dit hoofdstuk afsluiten en een nieuwe starten. Ik voel mij verdrietig om de sportstudio te stoppen, veel mensen ken en zie ik al zo lang!! Ik moest echt een drempel over om deze beslissing te communiceren, maar ben ook opgelucht en heb zin in een nieuw begin!


Ik zie jullie graag nog de aankomende periode in de sportstudio en ik hoop dat jullie het leuk en gezellig met mij willen afsluiten.


Nieuwe sporters zijn uiteraard welkom om deze periode nog in mijn sportstudio te komen sporten. 


Dames/ Mama's, zwanger en bevallen; ik verwijs jullie graag door naar Elyna Kortwijk, van The Womans Health Club in Amersfoort.


The womens health club - V.a. €30 per maand (twhc.nl)


Heel veel liefs, Cindy