Sportieve Algemene Voorwaarden & Huisregels

Sportieve Algemene Voorwaarden & Huisregels

Lieve sporter,


Lees eventjes de onderstaande Sportieve Algemene Voorwaarden en Huisregels door:


* Geen inschrijfgeld, contracten of administratiekosten.

* De Sportstudio werkt met een GRATIS Ledenapp, PaynPlan. Wilt Sporter komen sporten bij de Sportstudio, dan krijgt Sporter de link naar de Ledenapp om een account aan te maken. Is het account aangemaakt, dan ontvangt Cindy van Oostenbrugge een melding hiervan.

* Cindy van Oostenbrugge activeert het account, abonnement en automatische incasso.

* Sporter kan zich aanmelden voor lessen via Agenda.

* Minimum aantal deelnemers voor de lessen is 4, behalve bij tegenbericht.

* Sporter kan kiezen voor een incasso per maand of betaling voor 1 jaar ineens. Dit laatste kan via een incasso of betaallinkje.

* Lessen die niet gebruikt zijn in de periode waarvoor Sporter heeft betaald, worden niet doorgeschoven naar de volgende periode. 

* Er wordt elke 1e van de maand geïncasseerd.

* Kiest Sporter voor een betaling van 1 jaar ineens, dan krijgt Sporter 1 maand sporten GRATIS erbij = 13 maanden.

* Kiest Sporter voor een betaling van 1 jaar ineens, dan wordt de incasso vanaf daarna op maandbetaling gezet en wordt er niet zonder toestemming weer 1 jaar geïncasseerd.

* Opzegtermijn is 1 MAAND.

* Opzeggen gaat via een ondertekend Opzegformulier OF per E-mail.

* Wordt er niet zelf opgezegd, dan loopt de automatische incasso stilzwijgend door.

* Sporter kan ook bij ingaan Abonnement een Opzegdatum aangeven op het Aanmeldformulier. Wil Sporter daarna alsnog doorsporten, dan activeren we het account weer.

* Er wordt GEEN restitutie gegeven op reeds betaald Abonnementsgeld.

*Sporter kan het abonnement TIJDELIJK stopzetten ivm een langere vakantie, blessure, na bevalling of andere persoonlijke omstandigheden.

*De Sportstudio is geheel gesloten 1 of 2 weken in de Zomervakantie en op de (meeste) Feestdagen. Deze gesloten dagen waarop er niet gesport kan worden zijn verrekend in de abonnementstarieven.

* De Sportstudio en Cindy van Oostenbrugge kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van spullen of informatie of voor lichamelijk letsel op welke manier dan ook.

*Sporter sport BINNEN op schone binnenschoenen of sokken. Schoenen waarmee Sporter van buitenaf komt, kunnen worden uitgedaan in de gang. Binnenschoenen kunnen worden aangedaan in de gang of in de leszaal.

*Sporter kan zichzelf tot een uur voor aanvang van de aangemelde les kosteloos uitschrijven, dan wordt de les automatisch terug geboekt op het account.

* Sporter verklaart met bovenstaande Algemene voorwaarden en Huisregels akkoord te zijn voor, tijdens en na ondertekening van dit Aanmeld- en Machtigingsformulier

* Sporter vult het formulier volledig en naar waarheid in en ondertekent voor akkoord.